fredag 26. august 2011

I debatt mot Listhaug

I går var jeg i debatt med Frps eldrebyråd i Oslo, Sylvi Listhaug. Først på radio sammen med Arbeiderpartiets Rina Mariann Hansen, og så på TV, aleine mot Listhaug.


Hør radiodebatten her og se hele TV-debatten her.

Det var deilig å endelig kunne få møte Listhaug og Frp ansikt til ansikt, og få tale venstresidas sak mot den uforsvarlige privatiseringa av eldreomsorgen. Jeg synes Listhaug virkelig avslørte seg selv omtrent 06:45 ut i TV-klippet. Da sier hun at dersom ansatte på privatdrevne sykehjem ikke er fornøyd med arbeidsbetingelsene etter at Adecco m.fl. har kutta lønningene, pensjonene og bemanninga, så "fins det mange andre jobbe i det offentlige å søke på".

Dette er reine ord for penga! Fremskrittspartiets frihet er altså den enkelte arbeidstakers frihet til å velge seg en arbeidsgiver som gir gode betingelser. Alle som noen gang har hatt en jobb vet at det veldig sjelden er sånn det fungerer. Veldig ofte må man ta den jobben man kan få, og det er derfor arbeidsliv og ansattes rettigheter er et essensielt tema i Rødts politikk.

Vi i Rødt går til valg på å ta tilbake alle de kommersialiserte tjenestene. Fornøyde ansatte gir fornøyde brukere. Vi vil gi de ansatt tid, tillit og trygghet til å gjøre jobben sin på en god måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar